Ostoskori

21 lahjaideaa tyttöystävälle/vaimolle (joita hän EI salaa inhoa)

21 lahjaideaa tyttöystävälle/vaimolle (joita hän EI salaa inhoa)

Artikkelista löydät 21 upeaa lahjaideaa omalle rakkaalle tyttöystävälle tai vaimolle. Vakuutamme, että näillä ideoilla et mene metsään.

Joulu, syntymäpäivä, ystävänpäivä, äitienpäivä, nimipäivä… Yhteen vuoteen mahtuu hurjan monta juhlahetkeä, johon kuuluu olennaisena osana lahjan antaminen. Moni mies (ja nainenkin) kokee lahjan ostamisen vaikeana, etenkin jos kyseessä on A: ihminen, jolla tuntuu olevan jo kaikkea B: ihminen, jolla ei ole sellaisia kiinnostuksen kohteita joista keksisi helposti lahjoja, eikä myöskään erityisesti esitä lahjatoiveita (edes niitä suoraan kysyttäessä).

Argh, mitä ihmettä sitä keksisi?

Ei hätää - tästä artikkelista opit parhaat vinkkimme lahjan ostoon sekä 21 idean listan, josta varmasti löydät hyvän lahjaidean rakkaallesi.

Ota nämä huomioon lahjaa ostaessasi:

1. Ota huomioon hänen persoonansa

Lahjan antamisessa tärkeintä on ottaa huomioon henkilön persoona: Millainen hän on? Mistä asioista hän nauttii tai mitä hän tekee tai harrastaa? Millaisia kiinnostuksen kohteita hänellä on?

Maanläheiselle luonnonkauniille neitokaiselle, joka ei juuri käytä kosmetiikkaa tai kiinnitä erityisemmin huomiota ulkonäköönsä, ei välttämättä kannata antaa esimerkiksi meikkejä tai kosmetiikkaa (jos hän ei ole ilmaissut kiinnostustaan hankkia sellaisia), eikä välttämättä uusimman trendin mukaisia vaatteita.

Vaatteita ja kosmetiikkaa rakastava tyttis tai vaimo taas ihan taatusti ihastuu kauniiseen vaatekappaleeseen, jonka olet ajatuksella ostanut hänelle, tai esimerkiksi hajuveteen, kosmetiikkaan tai upeaan kaulakoruun.

Pidä siis mielessä puolisosi persoona hankkiessasi lahjaa.

2. Ota huomioon hänen kiinnostuksen kohteensa

Tämä liippaa läheltä äskeistä vinkkiä, eli ota huomioon kumppanisi kiinnostuksen kohteet ja harrastukset. Joo tiedetään, kaikilla ei ole harrastuksia tai kiinnostuksen kohteet voi olla sellaisia, joista on hankala keksiä lahjaideoita. Mutta silti moni lähtee etsimään lahjaideaa vähän liian kaukaa - usein parhaat ja sydämellisimmät lahjat löytyy juuri niiden asioiden parista, joista lahjan saaja harrastaa tai jonka parissa hän viettää aikaa.

Taiteelliselle ja piirtämistä/maalaamista harrastavalle ihmiselle hyvä lahja liittyy esimerkiksi maalaamiseen tai piirtämiseen. Tennistä tai frisbeegolfia harrastava ilahtuu käytännöllisestä harrastukseen liittyvästä lahjasta. Kosmetiikasta kiinnostunut henkilö ihastuu varmasti uuteen hajuveteen tai huulipunaan. Vaatteista ja muodista kiinnostunut ilahtuu varmasti vaatelahjasta. Käsityöihminen pitää taatusti uudesta käsityölehdestä tai -kirjasta.

Toki aina kiinnostuksen kohteesta ei löydy selkeää ja konkreettista lahjaideaa, sillä usein vaikkapa tennistä harrastavalla on jo kaikki mahdollinen, mitä hän lajia harrastaakseen tarvitsee, tai maalaamiseen hurahtanut on jo hankkinut itse kaiken tarpeellisen.

Jos tilanne on tämä, voitkin siirtyä kätevästi alla olevaan listaan, jonka kokosimme sinulle avuksi antamaan ideoita täydelliseen lahjaan:


21 lahjaideaa tyttöystävälle/vaimolle tai naispuoleiselle ystävälle


1. Neule tai jokin kiva asuste kuten huivi

Vaatelahja toimii aina, ja lämmin neule on jokaisen naisen vaatekaapin kulmakiviä. Kurkista salaa lahjansaajan vaatekaappiin saadaksesi vihiä oikeasta koosta sekä hänen suosimastaan värimaailmasta. Neuleessa kannattaa satsata laatuun, sillä huonosta materiaalista tehty vaate virttyy tai nyppyyntyy helposti. Valitse esimerkiksi merinovillasta, kashmirista tai vaikkapa silkkisekoitteesta valmistettu neule. Yhtä hyvin kaunis ja lämmin huivi kylmään vuodenaikaan sopii erinomaisesti lahjaksi.

2. Kosmetiikkapussukka

Tämä lahja sopii naiselle kuin naiselle - myös niille, jotka eivät niin paljon kosmetiikasta piittaa. Sillä jokaisen on säilytettävä edes niitä paria omistamaansa purnukkaa jossain, eikö vain? Kosmetiikkapussi tulee tapeeseen myös matkalle lähtiessä, sillä sinne saa helposti laitettua kaiken muun tarpeellisen kosmetiikan lisäksi hammasharjan.

3. Alusasu

Kauniit alusvaatteet on ihana ja intiimi lahja. Mikä parasta, se ilahduttaa niin puolisoasi kuin myös sinua itseäsikin, eli tämä on tavallaan lahja teille molemmille. Puolisosi arvostaa varmasti sitä, että olet käyttänyt ajatusta valitessasi alusasusetin, joka sopii sinun mielestäsi juuri hänelle.

4. Kukat

Mikäpä olisi klassikkoa parempi lahja. Jokainen nainen ilahtuu saadessaan kauniin kukkakimpun!

5. Tuoksu

Hajuvesien ystävä ilahtuu aivan taatusti uudesta tuoksusta, ja uusi tuoksu saa uuden merkityksen, kun hän on saanut sen juuri sinulta lahjaksi.

6. Kello

Kello on ajaton lahja, joka toimii aina. Nykyään moni suosii älykelloja ja urheilurannekkeita, joissa on kellon lisäksi lukuisia käteviä toimintoja, kuten syke- ja askelmittari, kalorilaskuri ja jopa kuukautistenseuranta.

Myös perinteinen korumainen kello on upea lahja, joka ilahduttaa aina. Suuntaa kultasepän liikkeeseen ja siellä myyjät auttavat sinua mielellään valitsemaan sopivan.

7. Kuulokkeet

Jokainen tarvitsee nykyään kuulokkeita, vai mitä, ja ylimääräinen pari ei tee pahaa? Joko ne joutuvat hukkaan, tai varalla on hyvä olla toiset, tällöin toisia voi kuljettaa mukana laukussa samalla kun toiset toimittavat kotikuulokkeiden virkaa. Hiljaisuutta arvostava tyttöystävä tai vaimo saattaisi ihastua myös huippusuosittuihin vastamelukuulokkeisiin. Langattomat kuulokkeet ovat kätevät lenkillä ja muutenkin urheillessa.

8. Laukku

Tiedetään, puolisosi vaatekaapin hyllyt saattavat pursuilla laukkuja, vai mitä? Mutta sillä ei ole väliä, sillä aina sekaan mahtuu yksi lisää. :)

9. Lompakko

Kaunis lompakko on ajaton ja hyödyllinen lahja. Myös kätevässä korttikotelossa kulkee kaikki tärkeimmät maksu- ja muut kortit mukana pienessä tilassa.

10. Kaunis saippua

Kaiken ei tarvitse olla aina niin monimutkaista. Kaunis saippua on upea sisustuselementti ja se on ennen kaikkea myös käytännöllinen lahja. Muista paketoida se esimerkiksi kauniiseen sellofaaniin (tai pyydä myyjää tekemään se)!

11. Lämmötön hiusten kiharrin eli heatless hair curler

Uusin hiustrendi on hiusten hellävarainen hoito ja muotoilu. Hiuksia voi kihartaa täysin ilman hiuksia vaurioittavia kuumia rautoja lämmöttömällä kihartimella eli heatless curlerilla.

12. Silkkinen/satiininen tyynyliina tai hiusmyssy

Tämä liittyy edelliseen kohtaan. Silkkinen tai satiininen tyynyliina tai hiusmyssy suojaa puolisosi kutreja yön aikana hankaukselta.

13. Jalkakylpysuola

Mikään ei ole ihanampaa kuin laskea jalat pitkän päivän jälkeen lämpöiseen ja ihanan tuoksuiseen kylpyyn. Lisää pakettiin kaveriksi mukaan hierontaöljy ja lupaa tarjota puolisollesi rentouttava jalkahieronta. Tämä lahja on takuuvarma hitti!

14. Hamampyyhe

Hamam-pyyhe kuivaa ihoan hellästi ja sopiikin erityisen hyvin herkkäihoiselle. Se on myös imukykyinen ja paranee jokaisella käyttökerralla.

15. Kasvonaamio

Kasvonaamio ja muut ihonhoitotuotteet on arjen luksusta. Suuntaa kosmetiikkaliikeeseen ja kysy neuvoa myyjiltä - he auttavat sinua löytämään täydellisen tuotteen.

16. Kuumavesipullo tai lämmitettävä kauratyyny

Kuumavesipullo tai lämmitettävä kauratyyny on ihana lahja naiselle kuin naiselle. Kuumavesipullo tai kauratyyny lämmittää kylminä talvipäivinä ja on loistava apu esimerkiksi jäykkään niskaan tai ikäviin kuukautiskramppeihin.

17. Niska- & hartiahieroja

Moni kärsii niska- ja hartiavaivoista - etenkin ne, jotka käyttävät paljon älypuhelinta tai tietokonetta. Niska- ja hartiahieroja on ihana jäykän niskan rentouttaja.

18. Bonsai-puu tai jokin muu kaunis ruukkukasvi

Onko puolisosi viherpeukalo? Kaunis ruukkukasvi on upea sisustuselementti ja sen hoitaminen on mukavaa puuhaa. Muista huomioida lemmikit - esimerkiksi jotkut kasvit saattavat olla kissoille myrkyllisiä.

19. Aamutossut

Lämpöiset aamutossut on ihana lahja, joka on paitsi hyödyllinen ja käytännöllinen, myös yksinkertaista arjen luksusta.

20. Kylpytakki

Laadukas kylpytakki on tarpeellinen ihan jokaiselle naiselle.

21. Koru

Se klassisista lahjoista klassisin. Anna korun kertoa tunteistasi ja anna rakkaimmallesi upea Rakkauskirje -kaulakoru:

Osta Rakkauskirje -koru hopeisena tai kultaisena.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi