Ostoskori

Rakkauskirje kaulakoru (hopea)

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Rakkauskirje-kaulakoru on lahja, jota parempaa on vaikea keksiä. Näytä läheisellesi että välität - anna lahjaksi Rakkauskirje-kaulakoru.


$ 43.61
Toimitusaika 1-4 arkipäivää. 14 päivän palautusaika.

Muut vaihtoehdot
Tuotekuvaus

Rakkauskirje kaulakoru on upea lahja läheiselle. Korussa on kaunis kirjeen muotoinen riipus. Kirje aukeaa pikkusilla saranoilla ja sen sisällä pieni, siro laatta, jossa lukee "Love you".

Laatan saa irrotettua erilliseksi koruksi ja voitte näin kumpikin käyttää rakkauskorua, tai voit antaa molemmat korut lahjaksi.

Kaulakoru on ihana lahja niin puolisolle, ystävälle, siskolle, äidille, tädille, kummille tai kenelle tahansa, joka on sinulle tärkeä.

Kirjeen sisältämässä laatassa on kulmassa pieni reikä, joten itse laatasta saa erillisen kaulakorun niin halutessaan. Mukana toimitetaan ylimääräinen kaulaketju ja pieni laattaan kiinnitettävä rengas tätä tarkoitusta varten.

Materiaali

Kaulakoru on valmistettu kestävästä koruteräksestä, joka on materiaalina käytännössä lähes ikuinen. Se kestää hyvin kosteutta ja hikoilua sekä pieniä iskuja (luonnonlait pätevät silti!). Teräs säilyttää kauniin värinsä erittäin hyvin.

Usein kysyttyä:

K: Onko koru kestävä?

V: Kyllä on. Materiaali on ruostumatonta terästä, joka säilyttää kauniin värinsä käytännössä lähes ikuisesti. Korun saranat ovat myös kestävät. Riipuksen sisällä oleva laatta on ohut, ja sitä tulee käsitellä hellävaroen, mutta sekin kestää käyttöä erinomaisesti. Kullattu Rakkauskirje -koru säilyttää värinsä vähintään kaksi vuotta (hopeinen versio taas ei ole pinnoitettu, joten se ei muuta väriään).

K: Kuinka korua huolletaan?

V: Puhdista koru säännöllisesti ja säilytä sitä mieluiten omassa säilytysrasiassaan silloin kun et käytä sitä. Emme suosittele säilyttämään korua pitkiä aikoja vedessä/kosteudelle alttiina.

K: Kuinka riipus avataan? Eihän se aukea helposti korua käyttäessä?

V: Riipus avataan saranoista ja se kiinnittyy pikkuruisilla mutta vahvoilla magneeteilla.

K: Aukeaako koru helposti?

V: Ei, magneetit pitävät korun hyvin kiinni. Jos se kuitenkin aukeaa vahingossa, ei laatta helposti tipu riipuksen sisältä, riipuksen asennosta johtuen.

Mitat

Riipuksen leveys: 2 cm

Riipuksen korkeus: 1,5 cm

Riipuksen paksuus (leveimmästä kohdasta): 0,5 cm 

Ketjun pituus: 44,50-49 cm

Koru toimitetaan kauniissa pahvisessa rasiassa, jonka mitat ovat: 65 x 65 x 30 cm

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: LOV-001
Paino: 10 g
Mitat: 2 x 1.5 x 0.5 cm